Laskutus ja reskontra

Pohjoismaiden suurin laskutuspalvelujen tarjoaja

Olemme laskutuksen asiantuntijoita ja voimme hoitaa koko laskutusprosessin alusta loppuun. Luomme ja lähetämme laskut, käsittelemme asiakkaiden maksut ja seuraamme maksun suorittamista. Näin yrityksellesi jää enemmän aikaa varsinaiseen liiketoimintaan. Luonnollisesti mukautamme ratkaisut yrityksesi tarpeiden mukaisiksi.

Voimme huolehtia kaikesta tästä

icon

Integrointi

Me autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun oman järjestelmäsi yhdistämiseksi laskutuspalveluihimme. Laskutustietojen siirto käsiteltäväksemme sujuu nopeasti ja helposti – riippumatta siitä, kuinka iso yrityksenne on tai millaista IT-osaamista teillä on.

icon

Reskontran käsittely

Voit seurata laskutusjärjestelmämme tapahtumia ympäri vuorokauden. Saat selkeän yleiskuvan hoidossamme olevasta reskontrastasi ja voit tehdä muutoksia milloin tahansa.

icon

Jakelu

Voit itse valita, miten laskusi lähetetään: paperilaskuna, sähköpostina vai verkkolaskuna. Saat laskuihin ja maksumuistutuksiin luonnollisesti yrityksesi oman logon.

icon

Erääntyvien saatavien hallinta

Erääntyvien saatavien hallinta syö paljon resursseja ja voi pahimmillaan tulehduttaa asiakassuhteita. Meillä on osaaminen ja työkalut saatavien hoitamiseen asianmukaisella tavalla, joten voimme auttaa sinua kotiuttamaan saatavasi ilman, että asiakassuhteisiin tulee säröjä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja laskutuspalveluistamme.

Tiivis yhteistyö.

”IT- osaston ja toimittajan mukaan ottamista ja sitouttamista ei voi liikaa korostaa. Näiden yksiköiden läheinen yhteistyö on ehdoton edellytys onnistuneelle palvelukehitykselle.” 

Niklas Waktel 
Tuotekehitysjohtaja 
Ledger PayEx Ruotsi