PayEx logo

Työskentely PayExissä

Haluatko yhdeksi meistä? Lue tästä lisää, millaista on työskennellä PayExillä ja näet samalla avoimet työpaikkamme.

Työskentely PayExillä

Meidän visiomme on, että kaikki maksavat ennemmin tai myöhemmin PayExin kautta. Se on kunnianhimoinen visio, joka osoittaa että meillä on vahva usko itseemme. Meidän toimintaamme ohjaavat korkea palvelutaso, innovatiivisuus ja yrittäjyys. PayExin menestys perustuu hyvin pitkälti siihen, että meillä on sitoutuneita ja osaavia työntekijöitä, jotka kantavat suuren vastuun. Meillä on toimipisteet Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan toimintaamme. Olemme aina kiinnostuneita pääsemään yhteyteen oikeiden ihmisten kanssa, joilla on oikeanlainen profiili. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, jos haluat tietää lisää.

Jobba på PayEx

Ammattitaidon kehittäminen

Se mikä ajaa sinua eteenpäin ja kiinnostuksen kohteesi ratkaisevat sen, millainen urakehityksesi tulee olemaan PayExillä. Meillä ei ole mitään valmista mallia sille, miltä urasi tulee näyttämään.  Sinun yhdessä tiimisi johtajan kanssa laatimiesi roolikuvausten ja yksilöllisten tavoitteiden asettelun pohjalta me varmistamme, että saat tukea ja mahdollisuudet kehittää työssäsi tarvittavaa osaamista.


Ura PayExillä voi kehittyä monin eri tavoin. Ehkäpä haluat erikoistua yhteen alueeseen tai panostaa johtajuuden kehittämiseen? Yhtenä vaihtoehtona voi olla kehittyä hankkimalla laajat tiedot PayExin liiketoiminta-alueilta. Me odotamme, että hyödynnät mahdollisuuksia, jotka sinulle on tarjolla itsesi ja osaamisesi kehittämiseksi. Se hyödyttää sinua ja auttaa sinua itseäsi, samalla kun se edistää PayExin liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Opiskelija

PayEx ja Uppsalan yliopisto - Campus Gotland tekevät yhteistyötä useilla eri alueilla. Esimerkkinä mainittakoon, että PayEx osallistuu yhteistyöryhmään, jossa on mukana monien Gotlannissa toimivien yritysten ja Uppsalan yliopiston - Campus Gotlannin edustajia. PayEx tarjoaa myös sinulle, joka olet opiskelijana Uppsalan yliopiston - Campus Gotlannissa mahdollisuuden tehdä opinnäytetyösi yrityksestä sekä opintokäyntejä. PayEx Studentpoolissa työskentely voi olla hyvä tapa oppia tuntemaan PayEx tulevaisuutta varten.

Vapaat paikat

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme.

Lähetä hakemuksesi kaikkiin tehtäviin osoitteeseen: myynti@payex.com