PayEx logo

Maksupäätteet

Parhaalla mahdollisella toiminnallisuudella ja lähimaksamisen tuella PayExin pääteratkaisu parantaa kassavirtaa kauppaasi

Kassaan yhdistetyt maksupäätteet

Parhaalla mahdollisella toiminnallisuudella ja lähimaksamisen tuella PayExin pääteratkaisu parantaa kassavirtaa kauppaasi. Päätteessä on reilun kokoinen näppäimistö sekä terävä värinäyttö. Sertifioitu alusta, PosPay®, on optimoitu yhdistettäväksi kaikkiin markkinoilla oleviin kassajärjestelmiin. Keskittyessäsi kasvattamaan myyntiä ja voittojasi me huolehdimme tietoturvasta.

Erilliset päätteet

Päätteet perustuvat viimeisimpään teknologiaan ja niissä yhdistyy tärkeitä toimintoja kuten tietoturva ja ergonomia nopealla tietoliikenneyhteydellä (Ethernet tai GPRS) varustettuna. Ratkaisu soveltuu käytettäväksi riippumatta yrityksesi koosta. Pääte soveltuu myymäläympäristön lisäksi myös esimerkiksi ravintoloihin, kuljetusautoihin ja hotelleihin.

Mobiilipäätteet

Ota maksu vastaan missä tahansa, milloin tahansa. Mobiilipääte mahtuu taskuun eikä rajoita liikkeellä oloa. Pääte kytketään helposti yhteen älypuhelimesi tai tablettisi kanssa, jolloin luodaan täydellinen kassaratkaisu. Maksuratkaisu tukee kaiken tyyppisiä korttimaksuja sekä kaikkia mobiilikäyttöjärjestelmiä. Kun lataat kassarekisterisi applikaationa älylaitteeseesi voit pitää kassan mukana koko ajan – kaikkialla.


Ratkaisu soveltuu erinomaisesti yrityksille, joiden asiakaspalvelijat ja myyjät eivät ole kassan äärellä. Ratkaisua voidaan hyödyntää niin pienissä kuin suurissa yrityksissä aina kahviloista julkisen liikenteen toimijoihin ja torikauppiaista ravintolaketjuihin. Liittämällä pääte toiminnanohjausjärjestelmääsi, talousjärjestelmääsi, asiakastietokantoihin ja varastoon saat entistäkin enemmän käyttömahdollisuuksia.

Miehittämätön maksupääte

iSelf-sarja tarjoaa mahdollisuuden korttimaksamisen helppoon ja turvalliseen käsittelyyn miehittämättömissä ympäristöissä kaikilla markkinasegmenteillä: vähittäiskaupassa, hotelleissa, polttoaine- ja tavarakaupassa sekä kuljetusalalla. Sen integrointi, ylläpito ja käyttö on helppoa. iSelf-sarja täyttää kaikki erilaisten toimijoiden vaatimukset ja tarpeet: maksuautomaattien valmistajat, integraattorit, laitteiden ylläpitäjät, omistajat ja kuluttajat. 

Tilaa online-maksuratkaisusi

Haluatko soittaa tai lähettää sähköpostia?

PUHELIN:

0201404200

S-POSTI:

myynti@payex.com