PayEx logo

Laskutus

Ulkoista koko laskutuksesi meille tai vain osa siitä. Me huolehdimme maksuista.

Pohjolan suurin laskutuspalveluissa

Olemme laskutuksen asiantuntijoita, ja voimme hoitaa koko laskutusprosessin alusta loppuun. Luomme ja lähetämme laskut, käsittelemme asiakkaiden maksut ja seuraamme, jos maksua ei suoriteta. Näin yrityksellesi jää enemmän aikaa varsinaiseen liiketoimintaanne.


Voit jättää turvallisesti yrityksesi koko laskutuksen tai haluamasi osan siitä hoidettavaksemme.

 

Kun PayEx hoitaa laskutuksen, voit keskittyä tärkeimpään

_

Yksinkertainen integrointi

Me autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun oman järjestelmäsi yhdistämiseksi laskutuspalveluihimme. Tarjoamme toimintoja, joilla laskutusaineistosi voidaan tuoda järjestelmästäsi käsiteltäväksemme riippumatta siitä, kuinka iso yrityksenne on tai millaista IT-osaamista teillä on.

reskontra

Reskontran käsittely

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden seurata laskutusjärjestelmämme tapahtumia ympäri vuorokauden. Palvelustamme saat selkeän yleiskuvan hoidossamme olevasta reskontrastasi.

_

Jakelu

Valitset itse, kuinka laskusi lähetetään: paperilaskuina, sähköpostina tai verkkolaskuina. Voit luonnollisestikin valita laskuihin ja maksumuistutuksiin oman logonne.

_

Erääntyneiden saatavien hallinta

Erääntyneiden saatavien hallinta koetaan usein voimavaroja vaativaksi hallintotyöksi. Meidän avullamme kotiutat saatavasi nopeammin samalla, kun säilytät hyvät suhteet asiakkaaseesi. Henkilökunnallamme on taidot ja työkalut, jotka tarvitaan saataviesi hoitamiseen oikealla tavalla.

Raportointi

Raportoimme reskontrasi tilanteen kuukausittain kirjanpitoasi varten.

Kilpailuta laskutuspalvelusi

Laskutusmäärä kk

0
0
10000+

Soita tai lähetä sähköpostia

PUHELIN:

0201404200

S-POSTI:

myynti@payex.com